söndag 6 mars 2022

KD-årsmöte siktade framåt

Monica Samuelsson (KD) talar
MONICA SAMUELSSON, kommunalråd i Vetlanda, gästade kristdemokraternas årsmöte med inspirerande tal och tips inför kommande valrörelse. Monica hade tittat tillbaka på tidigare val och konstaterade att stödet i vår kommun är stort för kd i alla val. Men utmärkande är det stora stödet i framförallt kommunalvalet och att så många som väljer  kristdemokraterna också personkryssar. Carl Cunningham är partiombudsman i länet och han medverkade med information om vad som är på gång under året. 

UNDER ÅRSMÖTET omvaldes Benjamin Petersson som partiavdelningens ordförande. Johanna Danielsson blir fortsatt vice ordförande och Gunnel Lundgren sekreterare. 

ÅRSMÖTET BLEV trivsamt med god gemenskap och exotisk planka som käk. Gunnel Lundgren hade bakat tårta till kaffet och Simon Wilhelmsson medverkade med piano och sång.

DET GJORDES EN INSAMLING till Ukraina och jag avslutade kvällen med att berätta lite om hur det säkerhetspolitiska osäkerheten påverkar kommunens arbete. Jag uppmanade alla att stå upp för demokrati och vara med och sprida framtidstro och hopp!