torsdag 24 mars 2022

Årsmöte med livaktig samhällsförening

Heidi serverade exotisk planka
SAMHÄLLSFÖRENINGEN i Stockaryd summerade verksamhetsåret som gått och tog sikte mot framtiden när det under onsdagskvällen var dags för årsmöte.  Plats för årsmötet var trivsamma Smörblommans café och fikat blev en exotisk planka från vår lokala livsmedelsbutik, Tempo.

UNDER ÅRSMÖTET presenterades de insatser som gjorts och de många uppskattade aktiviteter som ordnats för att skapa gemenskap och utveckling av samhället. Julmarknaden som förlagts till Hembygdsparken var mycket lyckad. Samhällsföreningen har varit delaktig i byggnationen av en näridrottsplats. Man har gjort iordning en boulebana och hållit öppet på ristippen. Man har arrangerat helikopterflygning och mycket mer.

Som styrelse för kommande år valdes Heidi Holmberg (ordförande), Tomas Hultqvist, Alexandra Lindsten, Angelica Persson, Hans-Lennart Andersson, Anders Färdeman och Anders Claesson.  Som suppleanter utsågs  Don Collins, Urban Dagman och Åke Hultqvist. Revisorer blir fortsatt Peter Holmstedt och Lilian Sjöberg-Wärn. Som valberedning fick undertecknad fortsatt förtroende tillsammans med Lillemor Hultqvist och Lilian Sjöberg Wärn.

TACK FÖR HEDERSUPPDRAGET att få vara ordförande på årsmötet. Jag önskar samhällsförening all lycka i sitt viktiga arbete för Stockaryds bästa!