söndag 15 augusti 2021

Dags för jobb och semesterfinal på kaffetorpet

Claes-Johan Andersson, Carina Sandin och
Lina Sandin arbetar med kaffetorpet
SÖNDAGEN VAR MIN sista lediga dag på årets semesterperiod. Det har varit en sommar som i år handlat mycket om förberedelser för bröllopet för vår son Johan och hans Tilda. Vi har också gjort ett besök på norra Öland. 

NU ÄR DET dags att komma igång med de vanliga jobbrutinerna igen. Fram till den 15 september blir det fortsatt mest digitalt arbete men jag hoppas vi därefter igen kan mötas fysiskt till olika möten. Det kommer bli en intressant höst där det blir mycket arbete med förberedelser inför kommande valår. I höst blir det roligt att få sätta igång byggnation av Rörviks skola och se hur gångs- och cykelvägen vid Allgunnen växer fram. Det ska bli intressant att jobba lite extra för att utveckla fokusområden för kommunfullmäktige.

SEMESTERN AVSLUTADES med att hustrun och jag tog en tripp till trevliga Kaffetorpet. Har du inte besökt detta fikaställe i Gamla Hjälmseryd så rekommenderar jag att göra det! Det är öppet hela augusti varje onsdag till lördag klockan 11-17. Söndagar är det öppet klockan 11-18.  Större sällskap bör förboka. Vid dåligt väder kan det vara stängt. Bästa sättet att kolla om det är öppet är att besöka sidan @cafekaffetorpet på Instagram. Det går också bra att ringa till 0382-20333.