onsdag 18 september 2019

Hedrande att få "såga" invigning av gästhus

Sune Nilsson och jag sågar av en träregel
DET VAR många som kom till Strandgatan i Rörvik för att vara med när jag och ägaren till Rörvikshus, Sune Nilsson, invigde företagets nya gästhus. Invigningen gjordes genom att såga av en träregel som virats med blågult band. Efter invigningsceremonin blev det information, visning av gästhuset och lunch nere i den vackra båthamnen.

JAG HAR FÖLJT Rörvikshus under många år och dess utveckling under åren med Sune som ägare är mycket imponerande. Företaget har växt i storlek och anställda. De är helt skuldfria och ekonomiskt mycket starka. De är mycket framgångsrika både på hemmaplan och på export, framförallt till Tyskland.

JAG VILL PÅSTÅ att bakom framgångarna är en ägare med en fingertoppskänsla för hur man bygger ett starkt företag och skapar hus som är bland de allra bästa.  En nyckel är också förmågan att skapa en personalgrupp av lojala och synnerligen skickliga yrkesmän. Allra senast med rekryteringen av Michael Svensson som ny vd.
    Det var hedrande att få vara med och inviga gästhuset. Vi från Sävsjö kommun önskar Rörvikshus all framgång i sitt fortsatta arbete.

SE VIDEO från invigningen: https://youtu.be/wkxm3uJehKg
(Video filmad av kommunchef Jan Holmqvist)