onsdag 24 juli 2019

Härliga dagar på Öland

En löttorpsklassiker är att lyssna till Jard o Carina Samuelsson
Denna gång var också sonen Magnus med.
VI ÄR HEMMA IGEN efter att Annette och jag har haft några sköna dagars husvagnsliv på norra Öland. Vi har plockat blåbär, badat i havet, cyklat och förstås käkat fisk.

DET HAR BLIVIT FLERA besök i den stora tältsalongen vid Löttorps camping. ELCA-stiftelsen driver där varje sommar ett intressant program.
    I år har vi lyssnat till Cajsa Tengblad som höll en bra föreläsning med temat Hur får jag ihop bilden av mig själv? En fin upplevelse var att ta del av Urban och Carina Ringbäcks finstämda musik och tänkvärda texter. 

CARINA BERG är den sammanhållande länken för hela sommarens ELCA-arbete och hon gör en fantastisk insats. I år var ett annorlunda inslag där Carina intervjuade skådespelaren Rasmus Troedsson. En mycket bra genomförd intervju av en högaktuell (Bellan Roos i SVT-serien Vår tid är nu) och intressant skådespelare.

MUSIKALISK HÖJDPUNKT på Löttorp var också denna sommar "Drag i restaurangen". Det ordnas i stort sett varje kväll under högsäsong mellan 22.00 och 23.00. Stephan Berg band bjuder då på ett musikaliskt ös som är enormt. Är du på norra Öland rekommenderar jag ett besök på "Drag i restaurangen". Du kommer inte bli besviken!

HEMRESAN BLEV denna gång på en annorlunda väg som gick via Lenhovda-Brittatorp-Rottne-Lammhult. En bättre väg en förväntat och en bit närmare än att åka via Växjö eller Vetlanda.