söndag 21 augusti 2022

Gott käk, fika och bra med samarbete

Lunch på Suzi
DET BLEV EN MC-runda med hustrun på söndagen. Vi åkte de mest vackra delarna av den mc-led som jag var med och lanserade för ett antal år sedan. Vägen på höjderna i Svensbygd och med utsikt över Rusken är mycket fin! Tyvärr börjar träd och buskar på delar av denna sträcka skymma den fina utsikten. Jag tycker Värnamo kommun borde försöka få till en gallring på detta förnämliga turiststråk.

LUNCHEN BLEV på Suzis café i Nya Hjälmseryd. Rödspätta, remouladsås och pommes, gott! Det var kanske uppemot hundratalet gäster på Suzies när vi var där men trots det snabb och trevlig service. Noterade många MC-åkare, entusiastbilar och andra som besökte detta smultronställe för lunch under söndagen.

Siv Olsson och Maj Gustafsson från Hembygdsföreningen
serverade fikat
DAGENS GUDSTJÄNST i vår kyrka var ett samarbete mellan Frikyrkoförsamlingen och Hembygdsföreningen i Stockaryd. Församlingen stod för predikan av Franz såväl som sång av Sofia, Emma och Linda. Hembygdsföreningen upplät den fina hembygdsparken och hade ordnat kaffe med hembakat.

DET ÄR BRA att det finns ett välfungerande samarbete mellan föreningar och församlingar och att man kan ordna gemensamma arrangemang!