fredag 8 april 2022

Kommunalt forum, lindar och Magnus Oscarsson

Magnus Oscarsson besökte vår
kommun i somras och här en
bild med honom och småbrukaren
Ingvar Svensson
TILLSAMMANS MED Christer Sjögren blev det en förmiddag i Jönköping för deltagande i Kommunalt Forum. Det samtalades om bättre samverkan mellan kommuner och region i länstrafikfrågor. 

VI FICK INFORMATION om länsmuseet av Länsmuseiechef Johan Gärskog.  Johan jobbade för några år sedan som flöjtlärare i musikskolan i vår kommun. Han har sedan gjort karriärklättring ända upp till regiontoppen.  Jag kan bara konstatera att jobb i Sävsjö kommun ger goda förutsättningar för att lyckas framtiden!

UNDER DAGEN i övrigt har det varit många meddelanden, samtal och frågor. På hemmaplan i Stockaryd undras över hur kommunen har kunnat avverka en rad fina Lindar som stod vid skolan. Detta har skett utan min vetskap och jag har inget svar men ska kolla upp vad som hänt. För mig verkar avverkningen obegriplig och mycket dåligt kommunicerad med samhällsförening och skolans personal så väl som elever. Klantigt agerat helt enkelt. 

I POSTLÅDAN hemma låg tidningen "Jordbruksaktuellt" och ett meddelande från tidigare politikerkollegan Ingvar Svensson i Lövshult. Det kommer då och då från Ingvar utklipp, tips och förslag. Alltid med tillhörande trevliga meddelanden med uppmuntrande och positiva ord. Tack Ingvar!

DENNA GÅNG handlade det om minnen från förra sommarens besök i Lövshult med Kristdemokraternas riksdagsledamot Magnus Oscarsson. Det var med ett urklipp som visade att Magnus nu fått diplom för sitt energiska arbete för Sveriges mjölkbönder.