söndag 3 april 2022

Hemma igen!


"HOME SWEET HOME" Nu är vi hemma igen och smälter alla intryck från KD-dagarna i Karlstad. Min älskade hustru har varit med på resan och vi dröjde kvar en dag extra för att passa på att tillsammans göra lite extra aktiviteter. Det blev besök på Sandgrund som är konstnären Lars Lerins permanenta konsthall. En imponerande konstutställning som rekommenderas! På söndagen gjorde vi ett besök på en förmiddagsgudstjänst i Karlstads Pingstkyrka. Roligt att få vara med och känna den fina atmosfären och ta del av tänkvärd predikan av Lukas Olsson. Det var också skön lovsång och musik under ledning av Sam Wohlin. 

JAG VILL OCKSÅ HÄR SÄGA GRATTIS till kollegan Jan Utbult som under KD-dagarna fick titeln Årets Kristdemokrat 2022. Jan är en mycket värdig mottagare av detta pris utifrån sitt målmedvetna arbete för att utveckla kristdemokraternas arbete på Öckerö. Han har varit med och jobbat för att bredda partiavdelningen med personer med olika åldrar och bakgrund. Jan Utbult har också axlat rollen som kommunstyrelsens ordförande på ett mycket framgångsrikt sätt. Personligen uppskattar jag också Jan Utbults engagemang för att hålla ihop vårt lite spretiga KSO-gäng i Sverige. STORT GRATTIS JAN!

FÖRRA ÅRET FICK JAG denna fina utmärkelse och det kan du läsa mer om på följande länk: https://savsjo.blogspot.com/2021/04/sa-hedrande-att-bli-utsedd-till-arets.html