lördag 23 april 2022

Gunnel och Johanna med i distriktsstyrelse

Roland Katmark, Benjamin Petersson och jag var alla aktiva i talarstolen

 
Johanna Danielsson och Gunnel Lundgren är nu båda invalda i partidistriktsstyrelsen


Här hela Sävsjö delegationen som var på plats i Per Brahegymnasiets matsal i Jönköping

VI VAR ETT rejält gång från Sävsjö kommun som under lördagen deltog i Kristdemokraternas partidistriktsårsmöte i Jönköping.  Acko Ankarberg och Mia Frisk började med att prata sjukvård, valets  kanske viktigaste fråga. Hanns Boris var med och berättade om vårt nya Intranät KD Plus och Mikael Bäckström talade om landsbygdspolitik utifrån temat Hjärtlandet. 


VICE PARTILEDAREN Jakob Forssmed talade om hur viktigt det är att människor får den omsorg och den vård de behöver. Men också om hur viktigt det är att känna gemenskap och trygghet. Jakob visade i sitt tal att det finns många områden där det krävs förändring. Polisen måste få resurser och rätt verktyg. Vi måste få ordning på elproduktion med mera.

KAMPANJTIPS var rubriken på en inspirationsdel där jag tillsammans med Anderas Sturesson från Jönköping delade med oss av våra bästa tips till övriga partiavdelningar. 

DET KÄNDES RIKTIGT roligt för oss från Sävsjö att också få med Gunnel Lundgren i partidistriktsstyrelsen. Johanna Danielsson har redan en plats så numera har vi två representanter i länets högsta beslutande organ för oss kristdemokrater.