söndag 11 augusti 2019

Semestern avslutades med besök på Kaffetorpet

Gott fika på Kaffetorpet
SÖNDAGEN VAR MIN sista lediga dag denna semesterperiod. Vi har haft en skön sommar med husfixande, en resa till Västervik och som vanligt ett besök på norra Öland. Det har också blivit lite mer tid än vanligt tillsammans i familjen.

NU ÄR DET dags att komma igång med de vanliga jobbveckorna igen. Jag ser fram emot en intressant höst där det kommer bli mycket arbete utifrån att få en ännu mer kostnadseffektiv verksamhet. Vi ska titta närmare på tillitsbaserad styrning och  kommer jobba med bostadsbyggande, gång- och cykelvägar, allaktivitetshus, implementera äldreplanen och mycket, mycket mer.

SEMESTERN AVSLUTADES med att hustrun och jag tog en tripp med motorcykeln till trevliga Kaffetorpet. Har du inte besökt detta nya fikaställe i Gamla Hjälmseryd så rekommenderar jag att göra det! Det är öppet  hela augusti torsdag till lördag klockan 11-17. Söndagar är det öppet klockan 11-18. Åk gärna till Kaffetorpet nu på lördag  klockan 11-12 för då kan du lyssna till Lennart Larsson som bjuder fikagästerna på andliga sånger till eget ackompanjemang med dragspel.

Läs mer om kaffetorpet på denna länk:
https://savsjo.blogspot.com/2018/06/lycka-till-med-kaffetorpet.html