fredag 3 augusti 2018

Vilken härlig teatershow i Femtinge

SOMMARREVY DELUXE spelas nu i den lilla byn Femtinge utanför Sävsjö. Det är för femte sommaren i rad som Linda Elaine Byman och Hans-Åke Andersson sätter upp en teaterföreställning på ladugårdslogen hemma på det som är Hans-Åkes föräldragård. För andra året har de med sina vänner Elin och Mats Sandelius.

DET ÄR BRA LJUD OCH LJUS i en lokal som ger en skön atmosfär. Framförallt är det en härlig show i två akter. Vi bjuds på fantastiskt fin sång och trevliga sketcher så väl som imitationer. Det handlar om relationer och förväxlingar men årets revy handlade också om det kommande valet och Leif GW fick bedöma formen hos alla partiledare. Ett av revynummren var ett mycket tänkvärt och klurigt inslag om integration utifrån ett lokalt perspektiv. Linda, Hans-Åke, Elin och Mats är otroligt duktiga skådespelare och gör en alltigenom proffsig insats.

JAG REKOMMENDERAR ett besök på någon av de föreställningar som återstår. Bokning gör du enkelt numera via internet på länk som du hittar här: www.anderssonbyman.se

Tack för en mycket trevlig kväll!