måndag 27 augusti 2018

Fin utveckling för A-lack och en suverän Ebba

På bilden flankerar jag och kommunchef Jan Holmqvist
platschef Ola Bjelkvik och produktionschef Daniel Bjerhag
Fotograf Helena Gill från SNAB som också var med.
FÖRETAGSBESÖK PÅ A-lack var en av dagens intressanta aktiviteter. A-lack är idag ett företag med ungefär 250 personer anställda och en årsomsättning på 325 miljoner. Företaget är en del av den stora koncernen Inwido och är specialiserade på pulverlackering av framförallt fönster och dörrar i aluminium profiler. Även viss montering och efterbearbetning ingår i vad företaget erbjuder sina kunder.

A-LACK HAR FUNNITS i dryga 20 år och vi pratade en del om utvecklingen under de här åren. Jag var med när företaget etablerades och beslutade om att denna etablerings skulle ske. Det är mycket angenämt att under de här åren kunnat följa den mycket fina utvecklingen av detta företag som idag är ett bland de tre största i vår kommun.

IKVÄLL HAR JAG kollat på den spännande partiledardebatten som arrangerats av Aftonbladet. En bra debatt i lite annorlunda format mot vad som är brukligt. Ebba Busch Thor gjorde en insats som var makalöst bra. Tydligt, retoriskt skarp och rapp som ingen annan. Tittarna gav också beröm och utsåg Ebba som bäst i en opinionsundersökning. Helt suveränt bra jobbat Ebba!