måndag 20 augusti 2018

KSU förberedelser och slutfixat Vitsippa

ARBETSVECKAN har börjat med förberedelser inför morgondagens kommunstyrelseutskott. Vi har ett par kniviga ärenden på agendan som kräver eftertanke för att det inte ska bli fel. Jag tycker det är viktigt att vi är noggranna i våra beslut och därför kommer vi i morgon bland annat göra en resa till Vrigstad för att på plats titta på tomter vid Slättsjön och några tomter där det finns önskemål om expansion av företag.

VITSIPPAN HETER vårt nyhetsblad för kristdemokraternas partiavdelning. Ikväll har jag gjort sista delen i detta blad för augusti genom att fixa en digital version. Det är mycket viktigt att vi värnar våra medlemmar och sympatisörer. Ytterst är partiernas lokala avdelningar grunden för hela demokratin. Det är medlemmarna som genom styrelse, gruppmöten och årsmöten ytterst styr politiken. Det är de som frivilligt och gratis kokar kaffe, delar ut material och kämpar för att det ska fungera. Vi får aldrig glömma dessa partiets hjältar! Ett sätt att visa uppskattning är att förmedla regelbunden information om vad som händer. Hos oss i kristdemokraterna i Sävsjö gör vi det genom vårt nyhetsblad vitsippan.

Du kan läsa vårt senaste nyhetsblad som pdf på denna länk:http://wp.kristdemokraterna.se/savsjo/files/2018/08/ks-nyhetsblad-nr22-augusti-2018-mejl.pdf

Här nedan kan du läsa vårt nyhetsblad i enklare kvalité i jpg-format:

Vitsippan sida1



Vitsippan sida 2