söndag 17 september 2023

En fin höstdag

DAGENS GUDSTJÄNST blev i frikyrkan där Anders Wisth höll dagens predikan. Han gav ett historiskt perspektiv med statistik på bland annat befolkningsutveckling. Anders konstaterade att industrialism och upplysning gav fart åt en stor befolkningsexplosion. Den blev i sin tur orsak till en förskjutning av hur vi ser på andlighet och värderingar. Detta kan ses som en av orsakerna bakom samhällsproblem vi har idag. Anders poängterade hur mycket vi har att vinna på att vända tillbaka till en äkta gudstro och sann förtröstan på honom, han uppmanade oss att sprida detta goda budskap vidare.


EFTER EN GOD LUNCH på Södergården har vi under eftermiddagen varit ut med båt på Allgunnen. En fantastiskt njutbar höstdag på en av våra fina sjöar i kommunen.

DET ÄR DAGS FÖR FULLMÄKTIGES första möte den här hösten. Kom gärna till Vallsjösalen i Sävsjö måndag kväll klockan 18.30 för att kolla på plats eller titta på mötet via webbtv. 

AGENDAN MED alla ärenden hittar du på följande länk: https://savsjo.se/kommun-och-politik/politik-och-beslut/kommunfullmaktige.html

WEBBSÄNDNINGEN hittar du på följande länk: https://savsjoplay.screen9.tv/