tisdag 5 juli 2022

Den absolut mest lysande stjärnan enligt aftonbladet

I LÖRDAGS VAR EBBA i Sävsjö för ett stopp under sin resa till Almedalen. Stort fokus var redan då på att göra ett bra tal och fint arrangemang under Almedalen. Det lyckades verkligen och det blev ett bländade almedalstal som fick mycket goda vitsord från både väntat och oväntat håll 

EBBA SLOG ett slag för Svenssonlivet och att fler ska få ett bra liv,  ”I dag kommer jag tala klarspråk om vad vi vill göra för att fler ska känna förtröstan i att om de gör sin plikt så kommer vägen till villa, Volvo och vovve vara öppen även för dem. Sverige ska vara ett land där man kan bygga sig ett gott liv”.

DET VAR GLÄDJANDE att landsbygdspolitiken var ett genomgående tema, precis som livet för vanliga svenskar som i dag fastnar i vårdkön eller drabbas av brott.

I SVT:s sändning medverkade ledarskribenterna Maria Ludwigsson (Svenska Dagbladet) och Anders Lindberg (Aftonbladet). De konstaterade att  talet var retoriskt skicklig och att Ebba är en av de bästa talarna i svensk politik. Mycket överraskande var att aftonbladets Anders Lindberg utsåg Ebba till den "Absolut mest lysande stjärnan" och han menar att hennes styrka är att hon talar långsamt med eftertryck och har välskrivna tal.

SE TALET  och lyssna till analysen efter talet 38 minuter in i SVT-sändningen på följande länk 
https://www.svtplay.se/video/35701713/almedalen-partiledartal/almedalen-tal-av-ebba-busch-kd-tal-av-ebba-busch-kd?position=2319&id=8o1bXmy