lördag 26 augusti 2023

Tempo är värd uppskattning och uppmärksamhet

DET VAR GLÄDJANDE att tidningen under lördagen hade ett reportage om den solcellssatsning som görs på Tempo i Stockaryd. En satsning som är värd att uppmärksammas!

BETYDELSEN AV att ett samhälle har en väl fungerande livsmedelsbutik är stor men villkoren för de mindre butikerna är tuffa. Det är inte alltid lätt att få det att gå runt och köptroheten är ofta ett bekymmer. Fler och fler orter mister den sista butiken på orten och därmed begränsas också ofta service med paket, post, apotek med mera. Ett hårt slag som drastiskt försämrar en orts attraktivitet och möjlighet till nya invånare.

I Stockaryd har vi förmånen att ha en mycket bra butik och den drivs synnerligen offensivt och professionellt genom Ann-Charlott och Tommy Karlsson.  De både äger fastigheten och ser till att butiken har modern utrustning med fräsch inredning så väl som kylar och frysar. Just nu satsar de på att installera solceller på det stora taket.

DET ÄR FÖRPLIKTIGANDE för oss Stockarydsbor att ha affärsinnehavare som investerar och satsar i vårt samhälle. Det betyder att vi som bor här i bygden också bör satsa på vår viktiga livsmedelsaffär genom att handla mera!  Tack Tommy och Ann-Charlott för er satsning på butiken och för den personliga och trevliga service ni ger oss Stockarydsbor!

HÄR KOMMER EN LÄNK till artikeln i Smålands Dagblad:
https://www.smalandsdagblad.se/2023-08-26/matbutiken-investerar-trots-utmaningarna-visar-att-vi-menar-allvar