lördag 4 juli 2020

Premiäröppning av Emilorosa Design AB

Eva Svensson och Lennart Petersson inviger Emilorosa
KLOCKAN TIO klev Eva Svensson och Lennart Petersson ut vid entrén till nya Emilorosa Design i Hjälmseryd. Lennart höll ett tal med återblick från när han kom till byn som kantor. Han bosatte sig med familjen i huset som då hade en lägenhet och var församlingshem till kyrkan.  Efter sitt tal knöt Lennart tillsammans med Eva upp ett blågult band och förklarade Emilorosa design garnbutik och syateljé för öppnad!

EVA SVENSSON har ända sedan hon var liten haft ett stort intresse för att sy, sticka och virka. Hon var tidigare hos oss i kommunen projektledare för ett integrationsprojekt med en syateljé i Vrigstad som gav många goda erfarenheter. Nu kände hon sig redo att testa sina egna vingar och som egen företagare öppna en garnbutik och syateljé.

DET ÄR MYSIGT ordnat och lokalerna andas en skön atmosfär. Det finns ett stort utbud av garner med mera och man kan här få proffsig hjälp med att exempelvis sy upp ett par byxor eller byta ut en dragkedja som gått sönder. Annette och jag var på plats idag tillsammans med Helena Gill från Sävsjö näringsliv för att som representanter för Sävsjö kommun och Tillväxthuset överlämna en blomma och önska lycka till!

ETT ROLIGT INITIATIV och ett fint nytt litet smultronställe som ligger väl till vid riksväg 30. Emilorosa Design är väl värt ett besök! Öppettider är onsdag-fredag kl 10-18. Lördag kl 10-14. 1:a söndag i varje månad kl 12-16.