tisdag 17 juli 2018

Valrörelse med digitala valaffischer startad

Johanna Danielsson visar att hon står upp för familjen och
vill vara familjens röst i kommunpolitiken
NU ÄR VI  Kristdemokrater igång med att visa digitala valaffischer på den reklamskylt som placerats i Sävsjö vid utfarten mot Vrigstad.

SKYLTEN HAR SATTS upp av Sävsjö transport för att de ska kunna göra reklam för det egna företaget men också för att vara en plats där det kan ges information från lokala föreningar, butiker och företag. Skylten är placerad inne på företagets område.

SÄVSJÖ KOMMUN är med redan från början och köper en plats på reklamskylten. Nu är också vi från Kristdemokraterna med och använder reklamskylten för att visa lokala kandidater till höstens val.

I EN KOMMANDE SKYLT erbjuds jag att finnas med. Det känns lite ovant och nästan lite olustigt att vara med på en sådan här personlig valaffisch. Men det här är ett nytt upplägg som partiet lokalt beslutat att pröva i detta val. Jag funderar nu över vad som ska vara mitt budskap på skylten. Utrymmet är bara cirka 5 ord så det är mycket kort. Vad tycker du? Hör gärna av dig med ditt tips om bra budskap som passar mig!

DU KAN LÄSA om skylten i en artikel i Smålands Dagblad på denna länk: https://www.smalandsdagblad.se/article/skylten-ska-fa-folk-att-stanna-till-i-savsjo/