måndag 3 april 2023

Folktandvård, vildsvin och gruppmöte på Sävebo

Utsikt vid besök hos tandläkare
DET VAR PÅ MORGONEN inbokat ett besök hos tandläkare Maryam på Folktandvården. För någon vecka sedan gjordes en tandundersökning och som väl var fanns ingen karies och allt såg fint ut. Men en bit av kindtand var trasig och behövde fixas till. Proffsigt och snabbt ordnades detta idag av tandsköterska och tandläkare. Bra tänder är viktigt och det är därför en stor tillgång att vi i vår kommun har en folktandvård med fina lokaler, modern utrustning och kompetent, serviceinriktad personal! 

Therese Petersson var med och  visade
de fina lokalerna för Sävebo
NÄR JAG ÄNDÅ var i Sävsjö blev det ett besök på Kommunalhuset och fika i cafeterian. Roligt att se och hälsa på många välbekanta ansikten! Dagens lunch blev på Södergården där det var en fantastiskt god vildsvinsgryta på menyn.

KVÄLLENS GRUPPMÖTE började med en information om bostadsbolaget Sävebo. Vd Urban Blücher och ordföranden Therese Petersson visade runt i den ljusa, ändamålsenliga och trevliga fastigheten. Samuel Nickolausson var ordförande för gruppmötet och det passade bra att vi var just i Sävebo eftersom han ska tillträda där som ordförande efter bolagsstämman. På gruppmötet resonerades om budget för socialnämnden, gymnasiesamverkan och det lyftes en rad andra aktuella frågor i kommunpolitiken.