onsdag 18 mars 2020

Tråkigt att Ola Rosander slutar

DENNA GÅNG VAR SAMTALET från Ola Rosander av det mer tråkiga slaget. Ola berättade att han på egen begäran valt att avsluta sin anställning som vd för Njudung energi.

OLA HAR VARIT en nyckelperson i uppbyggnaden av det fina samarbete som numera finns mellan Sävsjö och Vetlanda genom bolaget Njudung energi. Jag har uppskattat hans förmåga till god dialog och vilja till gott samarbete. Ola har också visat en fingertoppskänsla för vad som är bra lösningar och för vad som kan vara politiskt möjligt att genomföra. Han kommer att lämna sitt uppdrag i mitten av juni. Jag önskar Ola Rosander lycka till i sitt nya engagemang för fastighetsutveckling, fastighetsförvaltning och inom energisektorn.

JAG HAR SAMTALAT med Njudung energis ordförande Dan Ljungström om hur vi kan samarbeta om rekryteringen av ny vd. Styrelsen kommer omgående att påbörja rekryteringsarbetet med stöd av personalkontoret på Vetlanda kommun.  Vi har möjlighet att skicka med underlag till kravprofil och kommer sedan finnas med i urval av kandidater och i kommande intervjuer.