tisdag 13 oktober 2020

Bra satsning på husvagnar och husbilar i Sävsjö

Våran Polar husvagn från 1989 börjar bli lite sliten efter att
de senaste valen använts som mobil valstuga. Vi får över-
väga att göra ett besök på nya husvagnsförsäljningen för att
 kolla om vi ska byta upp oss några snäpp.


DET KÄNDES BRA att under eftermiddagen få underteckna köpehandlingar för försäljning av fastigheten "Järn & Maskin". Köpare är Fritidsgårdens Husvagnar AB med den välkända företagaren Petra Olsson som huvudägare. Läget är perfekt för att bedriva försäljning och reparation av husvagnar och husbilar. Jag tror också denna etablering på Södra centrum kommer bli positiv för övriga butiker och verksamheter i centrum och kringområdet.  Vill du veta mer kolla gärna deras hemsida på följande länk:
www.fritidsgarden.nu

TISDAGEN HAR i övrigt ägnats åt möten med barn- och utbildning, socialförvaltning och serviceförvaltning om budget för 2021. Det har varit bra information och samtal! Min bedömning är att vi kommer landa i ett budgetförslag där byggnation av Rörviks högstadieskola är största investering och det mesta av andra förslag får vänta. När det gäller driften kommer det vara prioriterat att satsa på barn- och unga och göra en resursförstärkning inom individ och familjeområdet. 

UNDER SENARE delen av eftermiddagen har vi träffats i SNAB:s styrelse för samtal om näringslivsarbete. För dagen bjöds på god tårta för att fira det goda resultatet i senaste näringslivsrankingen!