måndag 13 februari 2023

Fjärde dosen fixad

NU HAR JAG FÅTT min fjärde dos av vaccin mot Covid-19. Det är drygt ett år sedan jag fick den tredje dosen och det var dags att fylla på. Denna gång blev det en uppdaterad variant av Pfizers vaccin. Det känns tryggt att bättra på skyddet men var för Annette och mig också nödvändigt med påfyllnad för att få uppdaterat vaccinbevis till en planerad utlandsresa längre fram.

VI PRATAR I SVERIGE inte längre så mycket om faran med coronaviruset, men just nu är den en del av ett allvarligt bekymmer i hela Europa. Vi har haft en mycket stor överdödlighet under några veckor men det handlar inte bara om covid-19, utan om en blandning av influensa, andra luftvägsinfektioner och RS-virus som slagit hårt under en period.

VILL DU OCKSÅ HA en påfyllnadsdos mot covid-19 så går det utmärkt under tisdag 14 februari mellan kl 15-17 på Bra liv i Sävsjö. Det finns än så länge gott om lediga tider!

LÄS GÄRNA ANALYSEN av covidläget som en av Sveriges mest pålitliga journalister, Emanuel Karlsten, gjort på följande länk: https://emanuelkarlsten.se/coronaveckan-som-gatt-v1-4-overdodligheten-storre-an-pa-flera-ar-regionerna-ska-testa-far-inget-statligt-stod-tre-ar-sedan-forsta-fallet/