måndag 13 mars 2023

Bra dag på värdshuset om positiv framtid för terminalen

Vrigstad värdshus var plats för dagens
möte om Stockarydsterminalen
VI I STOCKARYDSTERMINALEN har idag träffat vår största kund i ett möte på Vrigstad värdshus. Det har varit diskussioner om flöden och hur det ser ut just nu på marknaden.

VIKTIGAST HAR varit ett samtal om framtiden och där vill både vi och våra kunder fortsatt gå mot ännu mer hållbara transporter. Nästa steg är bland annat elektrifiering av transporter till och från terminalområdet. Något som ska kunna fungera utmärkt med den stora laddstation för lastbilar som kommer att komma under året. Denna byggs vid tankstationen alldeles vid infarten till terminalområdet och kan nyttjas av många.

VI PRATADE OM förlängda spår upp till 650 meter som blir verkligt under året. Detta efter att kommunen köpt in mark som vi nu kan använda för spårbygge. 650-metersspåren ger nya möjligheter för fler kunder och för befintliga kunder att effektivisera sina transporter. De längre spåren gör Stockarydsterminalen ännu attraktivare. 

VRIGSTAD VÄRDSHUS är en bra mötesplats. Serviceinriktad personal, trivsamma lokaler och mycket god mat. Idag en bra dag på värdshuset med och om Stockarydsterminalen!