DET VARMA dagarna har väckt nässlorna till liv, och även om de fortfarande är små lyckades jag idag plocka tillräckligt för årets första nässelstuvning. De allra första, späda nässlorna är både godast och mest näringsrika. Nässlor är kända för sitt höga innehåll av C-vitamin, järn och andra viktiga mineraler som gör gott för kroppen.
TILL NÄSSELSTUVNINGEN blev det stekt lax, potatis och grönsaker, en riktigt härlig vårmåltid!
NU NÄR matpriserna är höga känns det extra klokt att ta till vara på det naturen bjuder på, helt gratis. Om du också är sugen på lax och råkar bo i närheten av Stockaryd så kan jag passa på att tipsa om att Tempo denna vecka har extrapris på färsk laxfile!
TILL NÄSSELSTUVNINGEN blev det stekt lax, potatis och grönsaker, en riktigt härlig vårmåltid!
NU NÄR matpriserna är höga känns det extra klokt att ta till vara på det naturen bjuder på, helt gratis. Om du också är sugen på lax och råkar bo i närheten av Stockaryd så kan jag passa på att tipsa om att Tempo denna vecka har extrapris på färsk laxfile!