tisdag 29 januari 2019

Skyttecenter utvecklar och Postnord avvecklar

Foto från Swedish cup i Skyttecenter
STYRELSEN FÖR SKYTTECENTER har träffats under tisdagen för att samtala om centrets utveckling. Nya steg har tagits för att förverkliga visionen om att i lokalerna kunna ordna ett allaktivitetscenter. Ritningar och beräkningar har tagits fram för att det ska bli ännu bättre möjligheter för skyttegymnasiet så väl som för träning och tävling inom skytte.
    Det som kan bli den stora förändringen är att det också ska bli möjligt att fylla huset med en rad andra aktiviteter och sporter. Om allt går vägen kan en ombyggnad till allaktivitetscenter börja direkt efter nästa Swedish cup. Men mycket arbete och en rad beslut krävs innan vi är där.

LÄSER I TIDNINGEN att Postnord avvecklar sitt företagscenter i Sävsjö. Jag kan ha en viss förståelse för att man förändrar sin organisation eftersom posttjänsterna numera mestadels sköts via butiker istället. Faktum är att detta fungerar ganska smidigt. Jag tycker dock det hade varit snyggt om en så viktig servicefunktion och statligt ägd verksamhet hade informerat oss i kommunledningen innan man offentliggör en sådan här stor förändring.