söndag 4 februari 2018

Grannbrev om unik chans att få fiber

VÅRT KOMMUNALA bredbandsbolag, Savman, genomför nu en kampanj för att nå sitt mål om att ge alla kommuninvånare möjlighet till fiberanslutning. Kampanjen erbjuder de som beställer under februari en anslutning till halva priset!

HEMMA HOS OSS HAR VI LÄNGE velat ha en fiberanslutning så nu ser vi chansen att äntligen få detta ordnat!
    Vi vill inte heller att våra grannar ska missa detta erbjudande så Annette och jag har skrivit ett brev som vi ska skicka till alla som bor här på "Skogen" där vi påminner om denna förmånliga möjlighet. Vi hoppas förstås med brevet att många ska nappa på erbjudandet och att vi därmed ganska snart också ska få denna nya tjänst levererad.
Har du som läser detta beställt bredband ännu? Om inte så gör slag i saken och anmäl ditt intresse snarast!
PÅ DENNA LÄNK kan du läsa vårt grannbrev om Savmans erbjudande:

Hej Grannar!

Vi har nu beställt fiberinkoppling från Savman till vårt hus!
Det är ett mycket förmånligt erbjudande på endast 7.995 kronor som gäller nu och en månad framåt. Därefter är det 15.000 kronor som gäller och därför skickar jag detta som en påminnelse så ni inte missar denna unika chans. Blir vi många som beställer är chansen dessutom större att vi kan få detta installerat under året.

Med fiber får vi tillgång till Internet men också möjlighet till TV-tjänster och telefoni. Vill ni veta mer så besök hemsidan www.savman.se. Du kan också ringa Savman på telefon 18 18 00 eller mejla på info@savman.se. Undrar du över något får du också gärna ta kontakt med oss. Beställning görs enklast via Savmans hemsida.

Med Vänlig Hälsning!

Annette och Stefan Gustafsson

-------------------------------------------------

Här är erbjudandet från Savman:


Beställ en fiberanslutning före 28 februari 2018 för endast 7.995:-


Därefter är priset 15.000:- ! Vi kommer att ansluta ALLA som beställer. Erbjudandet avser villafastigheter i tätorterna Sävsjö, Vrigstad, Stockaryd och Rörvik.

Projektstart 2018

Projekteringen startar efter beställningstidens slut. Bekräftelse av din beställning, med mer information om grävning och byggstart, kommer att skickas till dig under våren 2018. Byggnation sker efter projekteringen och pågår under de närmsta åren tills alla som beställt har anslutits. Detta som ett led i att uppnå de nationella mål som är satta fram till år 2020.

Varför fiber?

En fiberanslutning innebär både att Ni har en framtidssäker kommunikation och ett ökat värde på Ert boende. Med en fiberanslutning har Ni alltid möjlighet till den bandbredd och de tjänster Ni behöver. Ni kan surfa, se på TV, streama filmer, spela online, ringa och arbeta på distans, allt på samma gång. Fibern räcker till, både Nu och i Framtiden.