torsdag 6 juli 2023

Sommarhälsning och bild till fullmäktige

Foto från budgetfullmäktige i juni
SUSANNE SJÖGREN och jag har i vår roll som kommunfullmäktiges presidium under torsdagen skickat ut en sommarhälsning till alla fullmäktigeledamöter i Sävsjö kommun.  Vi vill denna gång ge kommunens politiker uppmuntran för att man i ett ansträngt läge visar på gott ledarskap genom att verka för samförstånd och fokuserar på våra kommuninvånares bästa.

DET FINA FOTOT på fullmäktige har skickats med till ledamöterna och som hör till önskar vi alla en fin sommar.

Du kan läsa hela vår sommarhälsning på följande länk: https://savsjo.blogspot.com/2023/07/sommarhalsning-och-bild-till-fullmaktige.html

-------------------------------

Sommarhälsning!

Fullmäktigeledamöter,
tack för er insats i det politiska arbetet i vår kommun! 

Vi har ett ovanligt osäkert läge och krig i Europa. En hel del påverkar oss med inflation, högre räntor och mycket mer.  Vi ser att också här i vårt land ökar motsättningar mellan människor och det sprids desinformation. I många kommuner ser vi att det blir ett allt hårdare debattklimat i fullmäktige så väl som i styrelser och nämnder. 
     Det är i detta läge starkt att vi i vår kommunpolitik kan visa på samförstånd och gemensamt fokusera på det som är våra kommuninvånares bästa. Den goda samtalston vi har i Sävsjö kommun är något att värna om. Vi är övertygade om att denna bidrar till trygghet och utveckling för vår kommun. 

Se nu till att använda sommaren till återhämtning och ta vara på stunderna som ger ny energi för höstens utmaningar.  Vi önskar er alla en fortsatt fin sommar, ta väl hand om er!   

Stefan Gustafsson ordförande  och  Susanne Sjögren 1:e vice ordförande i fullmäktige