söndag 2 december 2018

Adventsglädje och julmarknad som växer

Roger och Camilla sjunger adventssånger i Frikyrkan. Julmarknad med god stämning trots regnet.
På bilderna samtalar jag med Linus Hjälmeby och Inga-Lill Lägersten
FÖRSTA ADVENT är den helg som lockar allra flest att gå till kyrkan. Så idag har vi i familjen tillsammans med ungefär en miljon svenskar gått till kyrkan. För vår del blev det ett besök i vår hemförsamling, Frikyrkan i Stockaryd. Våra proffsiga sångare Camilla och Roger Claeson Wämmerfors sjöng ett knippe fina adventssånger. Franz Hagman predikade om glädje och hopp. Som traditionen bjuder så var det gott fika och utdelning av julblommor till våra äldre medlemmar. En mycket fin adventsgudstjänst med många besökare!

SÖNDAGENS EFTERMIDDAG var barn och barnbarn hemma hos oss. Så gott att umgås med de man älskar allra mest! Vi fick också tid att göra ett besök på Vrigstad Julmarknad. Detta är kommunens största julmarknad och i år hade den växt ett snäpp till och var större än någonsin. Roligt att också "Runstedska" öppnats upp för allehanda försäljning. Glädjande att se hur många duktiga hantverkare och konstnärer vi har i vår kommun. Trots att det var regnigt var det mycket folk och god stämning. Bra jobbat Vrigstad samhällsförening och alla andra som medverkat till att skapa denna fina julmarknad!

LÄSER OM EBBA att hon nu ökat ytterligare i förtroende. Nu toppar hon tillsammans med Stefan Löfven partiledarnas förtroendeliga. Kristdemokratisk politik tillsammans med Ebba Busch Thors tydlighet och karisma visar sig gå hem hos många ute i stugorna, roligt!