söndag 17 december 2017

Vilken julstämning med marknad och vacker konsert

DET ÄR BRA ATT vi i Stockaryd har en samhällsförening, aktiva, kyrkor, föreningar och företag som bidrar till att det händer positiva saker i vårt samhälle!
    Under söndagen var det julmarknad där många var engagerade.  Det var god stämning ute men skönt att också kunna gå in i och värma sig i församlingshemmet. Där fanns det också många vackra saker och fina fotografier av Lotta Claesson. Svenska kyrkan hade ordnat gott fika och samlades in pengar till välgörenhet . Alla erbjöds att lämna sina önskningar till den riktiga jultomten som var på plats.

DAGEN AVSLUTADES med en härlig julkonsert i Stockaryds kyrka. Det var i stort sett helt fullsatt och det bjöds på sång av körerna Jubilate och Chorus Nova under ledning av fantastiskt duktiga BrittMarie Broman. Medverkade gjorde också ett fint luciatåg med barn och prästen Ingemar Johansson med en tänkvärd betraktelse. Konserten avslutades med Oh Helga Natt med Torgny "Tojje" Gustavsson som solist, vilken storsångare vi har i Stockaryd! Tack alla som engagerat sig för att bjuda oss Stockarydsbor på denna dag som samlade mycket folk och gav oss glädje så väl som julstämning!