söndag 15 september 2024

Fin sång och berörande berättelse om psykisk ohälsa

Pianisten Ida Thulin med  Linda och Mikael Järlestrand
MIKAEL JÄRLESTRAND är en av Sveriges mest välkända och uppskattade kristna sångare. Under söndagskvällen besökte han tillsammans med pianisten Ida Thulin och hustrun Linda oss i Frikyrkan i Stockaryd. Det blev en fin kväll där vi bjöds på en rad andliga sånger med Mikaels vackra barytonröst och en del sånger i finstämda duetter tillsammans med Linda. 

LINDA DELADE också modigt med sig av sin egen berörande livsberättelse om psykisk ohälsa och hur det är att leva med bipolär sjukdom.  Hon visade på en tuff brottningskamp för att klara livet men samtidigt på styrkan i att kunna luta sig mot sin kristna övertygelse och vilja att leva ett liv i tron på Jesus.

LINDA JÄRLESTRAND har tillsammans med Birger Thureson beskrivit sin resa med psykisk ohälsa i boken Rosa moln & svarta skuggor. En bok som gick att köpa när de var hos oss i Stockaryd men som också går att köpa från Sjöbergs förlag på följande länk:

Tack Anders Wisth för bra ledning och för ordnat arrangemang. Tack Linda och Mikael Järlestrand med pianisten Ida Thulin för en minnesvärd kväll i Stockaryd!