lördag 13 juli 2024

Jukebox de luxe en härlig show

En nästan fullsatt teaterloge hos Femtinge teater
JUKEBOX DELUXE heter årets föreställningar med Femtinge Teater. Den mysiga ladugårdslogen i den lilla byn Femtinge är för 11:e gången platsen för denna av många uppskattade sommarteater!

VI VAR PÅ PLATS under lördagskvällen och bjöds på en härlig show med musik och händelser från 1960 och 70-talet. En trevlig föreställning med hög nostalgifaktor, spännande berättelser och sköna, svängiga låtar. Allt framfört proffsigt av Linda Elaine Byman, Hans-Åke Andersson och Marica Nietsch. Med sig på scenen har de ett team av skickliga musiker i form av Peter Hedström, Michel van Son och Mikael Stenäng.

DET VAR BRA LJUD OCH LJUS och teaterlogen gav en skön atmosfär. En kväll fylld av fartfylld sång och musik så väl som teater, komik och sketcher med många roliga inslag. 

ANNETTE OCH JAG tackar för en trevlig kväll och rekommenderar alla att göra ett besök på någon av de ytterligare föreställningar som är planerade för denna sommar. Bokning gör du enkelt via internet på länk som du hittar här: www.anderssonbyman.se

SE NÅGRA FOTON från lördagkvällens föreställning på följande länk: https://savsjo.blogspot.com/2024/07/jukebox-de-luxe-en-harlig-show.html