måndag 27 maj 2024

Regn, Eu-kampanj och foton

DET VAR I RÄTTAN TID det nu kommer en del regn som lindrar den torka som började märkas allt tydligare. Jag hann under förmiddagen se över trädgården och fixa gräs med mera innan det började regna ordentligt. Det blev rätt tajming denna gång.

JAG HAR JOBBAT med foton under dagen Några ska delas med andra och jag saknar ett riktigt bra verktyg för det. I familjen använder vi Google Photo som fungerar bra men det går inte använda för de som saknar googlekonto och gmail. Efter att sökt och testat lite olika alternativ fastnade jag för Flickr.com som är ett program jag använde för typ tio år sedan. Även om det nu känns lite gammalt verkar det fungera tillräckligt väl för att dela med sig av foton, i hög upplösning, till andra i en sluten grupp.

EU-VALKAMPANJANDET fortsätter under veckan med bland annat besök av civilminister Erik Slottner. På fredag förmiddag är vi på Sävsjö torg. Fredag eftermiddag är vi denna vecka i Rörvik. Besök oss gärna då!

JAG HAR FIXAT en information om det som är på gång under veckan och lagt upp foton på facebook från kampanjandet i fredags. Då var vi i Sävsjö med besök av Ella Kardemark, en av våra två toppkandidater i EU-valet. Vi var också i Stockaryd och med var Maggan Svensson och sålde väskor till förmån för Carryalifebag. Här intill kan du se ett foto på Ella Kardemark och PRO:s ordförande Kjell Wegeborn. Det nedre foto är från Maggan Svenssons försäljning av väskor.