söndag 15 november 2020

Gudstjänst, fint elljusspår och bra på Instagram

IFK-Stockaryd har lagts ut ny flis
i elljusspåret i Stockaryd

SVT SÄNDE IDAG den sista av flera gudstjänster från Allians- pingstförsamlingen i Forserum. Det är mycket imponerande att se hur väl ordnade gudstjänsterna har varit och med vilken professionalitet som man bjuder oss tittare på tal, sång och musik. Stort tack till församlingen och Svt som gett oss dessa fina gudstjänster!  Titta gärna på dem i efterhand via Svt-play! 

ANNETTE OCH JAG har som plan att vandra alla kommunens eljusspår. För någon vecka sedan var vi i Rörvik och under söndagen gick vi eljusspåret i Stockaryd. Det utgår från motionsgården Tallbacken som ligger strax öster om Stockaryd. Eljusspåret har med ideella krafter nyligen gjorts iordning och är nu mycket fint. En slinga som går i natursköna omgivningar i kuperad terräng. Det finns utmed spåret ett gravröse som är 35 meter brett och som kallas Hägnaröset. På samma plats finns också en domarring. Sevärt!

JOHANNA DANIELSSON har ordnat ett Instagramkonto för oss i KD Sävsjö kommun. Gå gärna in och följ  "kdsavsjokommun" så får du uppdateringar med foton på vad som händer i Sävsjöpolitiken!