fredag 10 januari 2020

Sorgligt avsked men glada minnen av Inga-Lill

Inga-Lill medverkade i
Guldlaget Foto: Helene Wrede
UNDER FREDAGEN var det en begravningsgudstjänst i Vallsjö kyrka för Inga-Lill Karlsson. Det var vackra sånger, diktläsning och minnestal av Jan Brandin. Komminister Erik Karlsson höll begravningsakten med känsla och värdighet. En fin begravning för en person som jag och många har uppskattat mycket.

INGA-LILL KARLSSON var under 33 år anställd i kommunledningen som ekonom. Hon var en tydlig, rättfram och kunnig medarbetare som spred en god atmosfär omkring sig. Inga-lill var en god sångare och hon gillade att sjunga i kör. Hon sjöng i kyrkokörer men var också med i olika sångprojket som vi haft genom åren i kommunen. Hon var med i vår kör "mumsmums" och allra mest minns jag hennes insats i Guldlaget när det var Körschlaget vid Eksjöhofgård.

DET VAR ETT SORGLIGT AVSKED idag men det är de många glada, fina minnena som kommer bli det starkaste minnet av Inga-Lill. Jag tänker idag lite extra på Harald och barnen med familjer och ber att de ska känna tröst och styrka!

Foto från Körschlaget

Fotot är taget av Helene Wrede och är från när vi i Guldlaget vid Körschlaget sjöng gospeln Put your hand in the hand. Nu har Inga-Lill själv fått vandra vidare hand i hand med "the man From Galilee". På youtube finns en inspelning av vårt framförande som du kan se på följande länk:
https://youtu.be/SaTgIu-tGo0