tisdag 11 juni 2019

Tuff intervju, universitetsmöte och bra av Sverige!

Kul att möta Paul Zyra, här utanför kommunalhuset i Sävsjö.
TISDAGEN BÖRJADE med en av de mest tuffa tv-intervjuer jag haft. Det var vår egen kommunikationsavdelning med Pierre Klasson och Ywonne Gill som i egenskapen grävande reportrar ställde mig inför en rad besvärliga frågor. Intervjun var en del i vår ordförandeutbildning och utvärdering sker tillsammans med alla övriga ordföranden i morgon.

MÖTE MED JÖNKÖPING university var nästa uppdrag. Tillsammans med kollegor från andra kommuner samtalade vi om hur en bättre kompetensförsörjning kan ske i hela länet.

OTROLIGT SKÖNT att Sverige vann dagens premiärmatch i franska fotbolls-VM. Chile blev en hård nöt att käcka men i matchminut 83 dunkade Kosovare Asllani första målet. Efter en stund gjorde VM-debutanten Madelen Janogy. 2-0 och därmed var saken klar! Det ska bli mycket spännande att följa svenska damlaget i årets vm-äventyr. Kvällens match lyssnade jag till via radiosporten och dess fenomenala sportreporter Paul Zyra. Känns lite speciellt kul att lyssna till Paul eftersom vi fick tillfälle att träffas i Sävsjö för något år sedan.