tisdag 21 maj 2019

Företagsklimatet på väg uppåt

Sammanfattande omdömet
allt bättre och ökar mest i
Jönköpings län
DAGENS ROLIGASTE BESKED var att företagsklimatet fortsätter att utvecklas positivt! Det är Svenskt näringsliv som idag presenterat svaren på årets företagsenkät. Det som allra mest visar hur det är att vara företagare i vår kommun visas i det betyg man ger i "Samlade omdömet av företagsklimatet i Sävsjö kommun". I just denna parameter klättrar Sävsjö mest i länet och landar i år på 3,8, en ökning från 3.5.

UNDERSÖKNINGEN AV FÖRETAGSKLIMATET är omfattande och innehåller många frågor. För oss är undersökningen ett bra verktyg i vårt näringslivsarbete. Vill du se alla frågor och svar kan du följa länken: https://www.foretagsklimat.se/savsjo

JUST IDAG HAR jag och kompisarna i kommunstyrelsens presidium axlat rollen som kommunens representanter i näringslivsbolaget SNAB. Jag har varit med i styrelsen tidigare men gjort en paus under förra mandatperioden, men är nu tillbaka igen. Känns viktigt att vara med och tillsammans med övriga politiker och företagare jobba för att ge kommunens företag så bra service som möjligt.