fredag 3 maj 2019

Årsstämmor, fina tomter och lagerbutiksdag

Vy över de nya Tällevadstomterna
VID SEX ÅRSSTÄMMOR var jag igår kommunens ägarombud och på en stämma var jag ordförande. Allt flöt på väl och gick snabbt och effektivt. Så här dagen efter har det varit jobb med protokoll och annat pappersarbete.

EFTER BOLAGSSTÄMMORNA är det ett antal nya ordföranden som klivit in i sina uppdrag. Sven-Åke Gårdstam är från nu ordförande i vårt Industrifastighetsbolag, ABSI. Johanna Danielsson är ordförande i Savman och Fredrik Håkansson har tagit över ordförandeskapet i Skyttecenter ekonomisk förening. Therese Petersson fortsätter som ordförande i Sävebo.

DAGENS LUNCHPROMENAD blev förbi Tällevadsområdet och jag noterade att de nya fina villatomterna helt klara! Tomterna ligger i ett fint läge med lite sluttning, nära skogen och bara 75 meter till skidbacken. Hör av dig om du är sugen på att bygga ett hus på detta nya område!

SKÖNT ATT EFTER en dag i Sävsjö få komma hem till Stockaryd. På vägen hem gjorde jag ett besök på lagerbutiksdagen. Varje gång fascinerande att se alla besökare som kommer för att prata med olika leverantörer, käka hamburgare, fika och förstås utnyttja de unika erbjudandena. Lagerbutiken är en bra och uppskattad butik, en stor tillgång för hela vår kommun!