torsdag 31 januari 2019

Industrimark och roligt med nya medlemmar

DET VAR INGET INBOKAT på förmiddagen så jag passade på att ta en lugn morgon och jobbade sedan hemifrån fram till lunch. Under eftermiddagen har jag tillsammans med politikerkollegor varit ute och tittat på områden där vi kan ordna industrimark.

ETT NYTT NUMMER av vårt lokala nyhetsblad "Vitsippan" har också varit en uppgift jag pysslat med idag. Till det har jag uppdaterat vårt adressregister och noterar med stor glädje att det nu kommer många nya medlemmar till oss kristdemokrater i Sävsjö kommun.

DET MÄRKS ATT kristdemokraterna är Sveriges snabbast växande parti! Till partiet har det kommit hela 2500 nya medlemmar sedan 11 januari och det är mer än någonsin tidigare. Mycket av det ökade förtroendet är Ebba Busch Thors förtjänst. Hon imponerar på många med sin skärpa och tydlighet. Detta samtidigt som hon mer än någon annan lyfter fram behovet av en mänskligare politik och mer satsning på vård och omsorg. Det skulle vara roligt om du som läser bloggen också väljer att komma med som medlem! Du gör det enklast via följande länk: kd.nu/blimedlem