lördag 8 december 2018

Kul uppdrag att göra affischer

JAG HAR DET ROLIGA förtroendet att göra affischen till årets julmarknad i Stockaryd! Förra året var arrangemanget uppskattat med många hantverkare, aktiviteter och besökare, både på marknaden så väl som på den julkonsert som var i Svenska kyrkan.
     Nu är det dags för årets julmarknad och denna gång med rekordmånga anmälda hantverkare och aktiviteter. På den julkonsert som är i kyrkan medverkar Chorus Nova och Jubilate. Både marknad och konsert tror jag kommer att bli mycket bra!

FÖR ETT MINDRE SAMHÄLLE som Stockaryd är det betydelsefullt med ideella föreningar och engagerade personer. Utan Samhällsföreningen och Svenska kyrkan hade det inte blivit någon julmarknad eller julkonsert. Men nu kan vi samhällsbor och alla andra åter få glädja oss åt en riktigt trevlig eftermiddag och kväll söndagen den 16 december. Boka in detta datum i din kalender du också!

OM DU KLICKAR PÅ "läs mer" kan du se affischen i större format. Du kan också läsa blogginlägget om förra årets julmarknad på : http://savsjo.blogspot.com/2017/12/vilken-julstamning-med-marknad-och.html