måndag 31 december 2018

Ensam är inte stark - Gott Nytt År!

En del av de kristdemokrater som jobbade i valrörelsen
SÅ HÄR VID ÅRSSKIFTE är det läge att titta i backspegeln men också att blicka framåt.
   Det som lite speciellt har präglat 2018 är att det har varit ovanligt mycket på den vanliga kommunala agendan. Det har också varit valår med massor av politiska aktiviteter. Årets roligaste händelse var att bli farfar men det var förstås också mycket glädjande att allt valarbete fick god respons. Nästan 30 procent av medborgarna gav oss kristdemokrater sitt förtroende, fantastiskt!

JAG VILL DÄRFÖR säga tack till alla som varit med och gjort värdefulla insatser under det här året. Tack kollegor i alla partier för ett gott och konstruktivt samarbete. Tack partikamrater i kristdemokraterna för en mycket fin insats.Tack till all personal i Sävsjö kommun för ett strålande arbete. Tack alla ni bloggläsare för att ni troget läser denna blogg. Framförallt tack till min familj och min älskade hustru!

ENSAM ÄR INTE STARK men när vi stöttar och uppmuntrar varandra får vi energi och inspiration. Det är när vi utifrån i våra olika roller samarbetar och gör saker tillsammans som vi har enorma möjligheter!

ETT STORT TACK för det goda samarbetet och ett riktigt GOTT NYTT ÅR!