torsdag 8 november 2018

Dag av förberedelser och ny livsmedelsbutik

Besök i trevliga butiken Hannan Livs
PLANERINGSTID MED kommunchefen har varit förmiddagens arbete och eftermiddagen har jag ägnat åt förberedelser för det politiska arbetet under nästa år. Känns bra när det då och då infaller dagar då det finns tid för förberedelser och planering!

KVÄLLSPROMENADEN avslutades med ett besök i den nyöppnade butiken Hannan Livs i Stockaryd. En liten nischad butik med nötter, kryddor och en rad varor som kompletterar det utbud som finns i vår lokala Tempobutik. Snyggt och prydligt upplagt så väl som trevligt bemötande. Med denna nya butik finns det ännu en anledning för oss Stockarydsbor att göra våra inköp på hemmaplan! 

VI SOM FÖLJER RIKSPOLITIKEN känner nog alla en stigande oro över de benhårda låsningarna och över hur lite det är av vilja att på riktigt medverka till konkreta lösningar. Läste ikväll en ledare av Ann-Charlotte-Marteus i tidningen Expressen. En ledare som stämmer in ganska bra på mig och hur jag tänker om politik och vad som saknas i rikspolitiken. Jag tycker precis som Ann-Charlotte att "Vi behöver politiker med både övertygelse och ansvarskänsla. Politiker som står stadigt i sina värderingar utan att förlora huvudet bland molnen."
Läs ledaren på följande länk: https://www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/vad-annie-loof-kan-lara-av-ingvar-carlsson/