fredag 26 oktober 2018

Energirådgivning i omdaning och roligt för unga

STYRELSEMÖTE i Kommunal Energirådgivning i Vätterbygden AB har varit en av dagens uppgifter. En mycket bra gemensam verksamhet som Sävsjö driver tillsammans med Jönköping, Mullsjö, Vaggeryd och Habo kommuner.  Genom att göra det gemensamt blir vi starka och får samlat resurser till att ge våra medborgare och företag en kvalificerad och bra energirådgivning. All rådgivning är gratis och opartisk. Finansieringen sker med de bidrag som kommunerna får av Energimyndigheten.

NU HAR ENERGIMYNDIGHETEN uttryckt tveksamhet om att vi driver verksamheten i formen av ett gemensamt aktiebolag. Därför kommer vi att avveckla bolaget och istället bedriva den genom samverkansavtal. Den energiutställning som finns i Jönköping, i det som kallas Energicentrum A6, kommer avvecklas till sista april 2019. Fram till 3 december går det bra att göra besök utan att i förväg boka tid. Vill du veta mer eller boka en tid för personlig rådgivning så hittar du kontaktinformation via hemsidan: www.energicentrum.se

I KVÄLL VAR det roligt att åka genom Stockaryd och se att det trots snö och kallt väder var fullt av aktivitet för motorburna ungdomar i Björnebergsparken. Det var ett antal engagerade ungdomar från Frikyrkan som tagit detta initiativ. Mycket bra!