torsdag 6 september 2018

Valrörelsearbetet närmar sig final

Mobila valstugan var idag utanför Tempo i Stockaryd
MER KAFFE och mindre annonser var Kristdemokraternas ledstjärna i valrörelsen 2014. Vi upplevde mötet med många människor som lyckat och vårt stöd ökade. Denna valrörelse har vi fortsatt på detta framgångsrecept. Det har dock blivit lite mer annonser och affischer men fokus på möten med människor.

EN DEL I UPPLÄGGET är att vi under några veckor förvandlar vår husvagn till en mobil valstuga och med denna åker vi runt och besöker platser i kommunen. I går var vi i Rörvik och idag var vi utanför Tempo i Stockaryd. Mötet med våra medborgare är mycket positivt! Vi får vid varje stopp många bra synpunkter och förslag på hur vi kan göra kommunen bättre. Förstås också många trevliga samtal!

UNDER FREDAGEN finns vi med valstugan på Sävsjö torg fram till två och sedan från tre är vi vid Hemköp i Vrigstad. Kom gärna och besök oss då! Jag kommer för min del att under en stund åka ifrån för att under förmiddagen vara med i valmingel på radio Jönköping. Gå gärna in och lyssna på det om du har möjlighet.