torsdag 27 september 2018

Intressant och festlig avslutning av företagsvecka

Johanna Friman och Helena Gill från SNAB tillsammans
med dagens föreläsare Thomas Lenegård.
"VIKTEN AV ETT GOTT varumärke" var rubriken på finaldagen av årets företagsvecka. Denna avslutande dag var Thomas Lenegård, vd för charkföretaget Lulles i Sävsjö, med som gästföreläsare.
    Roligt att få veta lite mer om Thomas som berättade om sin erfarenhet från livsmedelsbranschen, där han innan jobbet på Lulles bland annat var butikschef på  ICA Maxi i Vetlanda. Thomas talade också om sitt engagemang inom sport och hur viktigt det är att alltid prioritera familjen först!

THOMAS LENEGÅRD tog över som vd för Lulles hösten 2017 och har sedan dess jobbat för att utveckla företaget och stärka varumärket Lulles. En ny logga har tagit fram och färger på förpackningarna används nu mer genomtänkt.
    En viktig del i varumärket är den vitsordade kvalitén på produkterna och tillverkningen som sker med med traditionella arbetsmetoder. Delikatesserna röks i handmurade tegelugnar med al- eller bokspån och det ger dem sin karakteristiska och äkta smak. Lulles skivbara leverpastej är kanske den produkt som är mest välkänd och den är  av många ansedda som den bästa som finns på marknaden. Men allra viktigaste förutsättningen för företagets arbete och utveckling är den engagerade och kunniga personalen.

Heléne Madsen hade gjort dagens buffé som bestod till stor
del av produkter från Lulles
EFTER DET INTRESSANTA föredraget serverades en afterworkbuffé tillagad av
Madsengårdens catering och gjord på delikatesser från Lulles sortiment. Snyggt uppdukat och suveränt gott! Som festlig avslutning bjöds alla på Helené Madsens egenhändigt gjorda ostkaka med grädde och sylt, mums!

NU ÄR FÖRETAGSVECKAN avslutad för denna gången och jag vill säga tack till Helena, Johanna och övriga i Tillväxthuset som varit med ordnat denna intressanta vecka!

Läs tidigare blogginlägg om Lulles:
http://savsjo.blogspot.com/2017/10/naringslivssafari-bra-samarbete-skola.html

Läs tidigare blogginlägg om Madsengården:
http://savsjo.blogspot.com/2017/03/vi-var-manga-som-samlades-hemma-hos.html