fredag 28 september 2018

Exklusiv premiär för "En man och hans Cadillac"

VILKEN HÄRLIG kväll vi fick när "En man och hans Cadillac" visades för första gången!  Det var mingel, utställning och mycket folk som kommit till kulturhuset för att vara med på denna efterlängtade filmpremiär om Hepstars och Svenne Hedlund. Det var en trevlig film vi fick se! En film som ger en fin bild av Svenne Hedlund och hans liv med musiken. En dokumentärfilm som också visar den epok i svensk musikhistoria som skapades av Hepstars. En mycket sevärd film!

DET KÄNDES HEDRANDE för mig att från Sävsjö kommun överlämna blommor till Svenne och uttrycka kommunens tack med ett kort tal.


Här är mitt tal på filmpremiären för "En man och hans Cadillac"

”SVENNE OCH HANS CADILLAC” är också en bit av det som är vår identitet och vår kommun! Därför vill jag från oss i Sävsjö kommun säga Ett stort och hjärtligt tack! Tack till er som producerat den här filmen och att vi i kommunen fick vara med på ett hörn! Tack Tillväxthuset och SNAB här i Sävsjö för samarbetet! Den här filmen är värdefull för oss som kommun och den hjälper oss att förmedla en liten bit av det fina Sävsjö som vi är och är stolta för.
Men framförallt TACK till Svenne Hedlund! Svenne är en fantastiskt fin ambassadör för vår kommun. Svenne är dessutom populär här i Sävsjö och en fin och omtyckt medborgare. Genuin trevlig och ödmjuk, en av oss. Svenne du verkligen värd den här filmen!  Ett stort och hjärtligt tack!"


DET ÄR EYRA MEDIA och StoneGate productions som med producenterna Annette Stavenow Eriksson och Åke Lundström som gjort filmen om Svenne Hedlund och Hepstars. För att filmen skulle bli möjlig har vi i Sävsjö kommun varit med och medfinansierat projektet.