måndag 10 september 2018

En dag av arbete, samtal och intervjuer

EFTER UNGEFÄR TRE TIMMAR av sömn var det dags att kliva upp för att åka till morgonprogrammet i P4 Jönköping.  Dan Segersson, Malte Nordlöf och Sanna Hermansson gjorde i direktsändning en intervju som handlade om det helt fantastiska valresultat som Kristdemokraterna gjorde i Sävsjö kommun.

DU KAN LÄSA ARTIKEL och lyssna på intervjun i P4 på denna länk: https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=91&artikel=7039800

I ÖVRIGT UNDER DAGEN har jag plockat in valaffischer och har fått många gratulationer och glada tillrop. Roligt med så mycket uppmuntran! Det vanliga gråa kommunala trossarbetet är också igång med planeringsmöten. Idag inför nästa utskott med kommunstyrelsen och inför kommande välfärdsråd.

UNDER DAGEN har det varit många analyser och jämförelser av valresultatet. Det väcker mycket uppmärksamhet att vi, från en redan mycket hög nivå, ökat med hela 6,3 procent och att Kristdemokraterna för första gången någonsin är kommunens största parti med sina 29,6 procent av rösterna. I Jönköpings län finns nu tre partier som ligger på 30 procents nivån och det är KD i Sävsjö tillsammans med S i Gnosjö och Tranås. Som Kommunstyrelseordförande är det i länet ingen annan som har stöd av ett så stort lokalt parti som jag har i Sävsjö, kul!

KÄNNER OCKSÅ IDAG en sådan stor tacksamhet för det stora förtroendet från alla medborgare!