fredag 15 juni 2018

Unelind och Summerparty

Ulf Unelind visade Bouleutrustning
DET ÄR NOG MÅNGA som minns Ulf Unelind. Han har bott stor del av sitt liv i Stockaryd och var under många år mycket engagerad i friidrott. Flera av oss har haft honom som slöjdlärare eller kanske köpt eller lagat en klocka i hans urmakeri.

ULF BOR NUMERA i Täby men idag har han varit i Sävsjö och besökt oss i kommunalhuset. Ulf är numera en Bouleentusiast och vi har under eftermiddagen samtalat om hur vi kan få fler att börja spela Boule i Sävsjö kommun och framförallt i Stockaryd.

Caféet var en populär plats under
Summerparty
I EFTERMIDDAG och i kväll har jag tittat förbi Skyttecenter och det "Summerparty" som arrangerats där idag.  Det är ju skolavslutning och genom ett brett samarbete ordnades en stor härlig drogfri avslutningsfest med massvis av aktiviteter. Under kvällen var det musikband som spelade live, det ordnades utställning med A-traktorer och mycket mer. För att ge utrymme för alla aktiviteter och skapa ett stort festområde stängdes gatan av och trafiken leddes runt Skyttecenter.

ETT STORT TACK till alla som jobbat ikväll och på olika sätt ställt upp för att ge våra skolungdomar denna fina avslutningskväll! Tack till barn- och utbildning, kultur och fritid, socialförvaltning, Mejeriet, Jobbhuset och Skolkyrkan. Tack till alla företag som sponsrat och för stödet från Majblomman!