fredag 22 juni 2018

Otroligt bra på Nyhem

Fantastiskt bra sång och tal på årets Nyhemsvecka
MIDSOMMARAFTON blev det för vår del en tripp till pingströrelsens stora och viktiga konferens, Nyhemsveckan, i Mullsjö. Roligt att se att denna pingstkonferens samlar så mycket folk, äldre, medelålders, familjer och även många unga. Framförallt blir jag glad över att ta del av den positiva atmosfären och att det i pingströrelsen finns en så påtaglig framåtanda!

VI HAR LYSSNAT till en helt otroligt bra predikan av Mika Yrjölä. Han är finska pingströrelsens ledare och pastor i Saalemförsamlingen i Helsingfors. I år medverkar han på Nyhemsveckan och talade om hur viktigt det är med en vision. Med både humor och allvar visade han att en vision utan strategi bara blir en dagdröm. Mika pratade också om hur viktigt det är med rätt synsätt på alla de som kommer till oss från andra länder. Alla dessa männikor har gett oss kristna en helt ny möjlighet att nå ut med vårt glada budskap till människor från hela världen.

DET VÄRMDE FÖRSTÅS kommunalrådshjärtat att på konferensområdet se TV-reklam för Sävsjö kommun! Det var sång- och musikprojektet Startist som var på plats och de gjorde på en storskärm reklam för finalen första september, en final som sponsras av Sävsjö kommun. Anders Wisth och Lifely Channel från Stockaryd är ansvarig för veckans TV-produktion. Hustrun och jag fick göra ett  exklusivt studiebesök i den teknikbuss som är sändningscentral. Oj vad imponerande att se all teknik och allt jobb som görs i bakgrunden för att allt ska fungera!

Önskar dig en fortsatt fin midsommarhelg!