tisdag 19 juni 2018

Fint samtal vid vägkanten och festlig näringslivsgala

Några av de som var med i det fina samtalet på Brygghörnan
SAMTAL VID VÄGKANTEN var rubriken på ett annorlunda möte idag på Brygghörnan! Jan Haak är till vardags planeringsdirektör i Malmö. För ett antal år sedan dog hans fru i cancer och i höstas drabbades han själv. Efter operation och behandling mår han nu bra igen och detta har gett honom energi att genomföra sin dröm om att springa från Malmö till Kebnekaises topp, en resa på 190 mil.

UNDER DENNA RESA har han bokat in möten utmed vägen och idag var det alltså dags att gästa Sävsjö och Brygghörnan.  Det blev ett samtal om hur det är att drabbas av svår sjukdom men också om meningen med livet och om hur man kan stötta och hjälpa de som har det tufft. Tack Jan Haas för att du besökte oss i Sävsjö och gav oss tillfälle att reflektera över verkligt viktiga frågor och erfarenheter!

Alla pristagarna samlade på ett foto
NÄRINGSLIVSGALAN I BADHUSET på Granbacken i Vrigstad blev en festlig tillställning. Bra underhållning med Fia och Bill Strachal och många värdiga pristagare enligt följande:

Årets integrationspris Leif Henriksson, Björnskog, Årets praktikplatsfadder Jonas Bromé
Årets innovatör Tommy Asterhed, Årets exportpris David Gunnarsson, Årets specialpris Sävsjötvätten, Årets marknadsförare Femtinge teater, Årets företag Sävsjö Guldsmeds AB,
Årets UF-företag Torrt Hårt Gott UF, Årets handelsstudent Axel Fors, Årets butik Lönns, Årets företagsledare Klas Fridsell, Årets företagare Jonas och Therese Petersson.

GRATTIS ALLA PRISTAGARE OCH TACK SNAB och alla som medverkat till att göra årets Näringslivsgala så trevlig och bra!