fredag 23 mars 2018

Vandalisering, hot och klotter oacceptabelt

Busskuren vid Häggatorps vägskäl
slogs sönder av vandaler för några
veckor sedan.
RASISTISKA BUDSKAP har de senaste dagarna satts upp i Vrigstad. Det har varit klistermärken och i en del fall har det målats symboler på väggar och liknande.  Busskurer, Sommarhemmet Strandliden och Tegnerparken har bland annat utsatts för dessa hotfulla budskap och denna vandalisering.
     Detta är helt oacceptabelt och jag är tacksam för vaksamma medborgare som noterat vad som hänt och har fört informationen vidare till oss i kommunen.

VÅRA KOMMUNALA medarbetare inom gata och park har idag snabbt och resolut tvättat bort så mycket de kunnat och de har tagit bort klistermärken. De kommer att kolla över Vrigstad igen på måndag morgon för att se om det kommit några ny hot eller vandaliseringar. Kommunen har polisanmält händelsen.

VI SKA INTE HA vandalisering, hot och spridande av antidemokratiska budskap i vår fina kommun. Ser du något  eller vet mer om det som nu har skett så kontakta polisen på 11414. Det är när vi alla tillsammans agerar och visar enad front som vi också kan få stopp på detta otyg.